Labels

Van T-shirts tot petten, er zit trots in ieder product. Jouw merk met hoogkwalitatieve producten verdient erkenning.Zet de kroon op je mooie werk met een van onze merklabels. Net als de handtekening van een artiest, geven onze perfect geweven merk labels een identiteit aan je kleding. Naast geweven labels bieden we ook geprinte, lederen en andere labels aan.

Packaging

Je hebt natuurlijk een geweldig product en als je daarbij je klant wil omverblazen door je creativiteit, is een eigen gepersonaliseerde verpakking een frisse en onvergetelijke keuze. Het zoveelste modale pakje, zal je klant zich niet herinneren.

Stickers

Laat je merk beter plakken bij je klanten en kies voor stickers. Een klant die een sticker van jouw merk op zijn agenda, waterflesje of auto plakt, vertelt daarmee aan anderen dat hij of zij een tevreden klant is. Betere reclame voor je bedrijf kan je niet krijgen. Consumenten worden de hele dag door overspoeld door reclame en kunnen daar een beetje moe van worden. Stickers worden minder snel als reclame ervaren, maar juist als een leuk cadeautje.

Hangtags

Hangtags zijn een symbool van flair, een baken van verbondenheid en zijn jouw finishing touch. Trots bungelend, bevestigen deze rechthoekige kartonnen tags jouw klanten dat zij de juiste keuze gemaakt hebben of dat zo meteen zullen doen.

Buttons

Buttons zijn een opvallende manier om je boodschap over te brengen samen met je product. Net zoals stickers wordt dit eerder niet aanzien als reclame. Dit slaat vooral aan bij een jonger publiek.

Design-service

Heb je ideeën en ben je niet sterk in het visualiseren ervan of heb je designs en wil je ze gevisualiseerd zien op kledingstukken. Stuur je moodboard, inspiratie of designs naar ons door, ons creatief team helpt je graag en neemt de tijd om van jouw idee een visualisatie of zelfs tastbaar model te maken.

Fotografie

Beeldmateriaal is noodzakelijk voor een winkel. Dit wordt niet alleen gebruikt als marketing-tool maar is ook de gemakkelijkste communicatie tussen jou en je klant. Wanneer je hiervoor zelf niet de tijd wil nemen, kan je op ons beroep doen om professionele beelden te creëren. Hiervoor hebben wij een uitgeruste fotostudio met professioneel materiaal en een huis-fotograaf.

Videografie

Met video kan je meer emoties oproepen waarmee jij je doelgroep aangrijpt. De juiste muziek, beelden en tekstkeuze is dus belangrijk. Wij maken jouw campagnevideo’s waarin je je kledinglijn kan promoten. Deze video’s zijn uiterst geschikt voor o. a. social media.

Bedankkaartjes

Het tonen van oprechte klantwaardering is één van de gemakkelijkste manieren om een betere relatie met jouw klanten op te bouwen. Hoewel dit erg eenvoudig is, nemen maar weinig merken hier de tijd voor.

Heb je vragen?
Aarzel dan niet om ons te contacteren!

CONTACTEER ONS