Eigen Label

Jezelf onderscheiden in retail is niet altijd evident, met de komst van grote ketens en online shopping is het meer dan ooit belangrijk om uw klant een persoonlijke ervaring te bieden. Uw winkel heeft een bepaalde uitstraling waarop jouw klant afkomt, ze komen minder voor de merken en meer voor de beleving en service.

Jij kent daarom je klant beter dan wie en weet wat goed en minder verkoopt. Start daarom een eigen label, maak zelf of samen met ons een collectie geschreven op jouw klant, leg je eigenheid en brand je eigen shop. Jij bepaald en test wat verkoopt zonder reeds een grote stock aan te kopen.

Bie to bie werkt met een groot aantal leveranciers van blanco kledij die commercieel goed verkopen. Zoals, T-shirt, sweatshirts, jassen, mutsen, petten enz…Hoe gaat het in zijn werk:


Of je nu overloopt van creativiteit of samen met ons wil werken de eerste stap is om eens na te denken over wat goed verkoopt, en wat eigen is aan jouw winkel. Maak hiervan een collage op pinterest of zoek op internet wat beelden bij elkaar.

Je stuurt deze beelden door of komt langs in onze showroom, op basis hiervan maken we een selectie van kleding stukken die het meest in aanmerking komen.
Hierop maak jij samen met ons een aantal ontwerpen die uitgewerkt worden met de uitgebreide technieken die wij voorhanden hebben zoals borduren, printen, koording, pailleten, lazeren, patchen enz…
Van elk stuk wordt een sample gemaakt.
Daarna beslist je hoeveel stuks je wilt voor verkoop in grote oplagen of wij produceren wekelijks dus geen stock.
Vraag hier een vrijblijvend gesprek.

MOGELIJKHEDEN

We willen met onze technieken vooral de creativiteit stimuleren. Zo doen wij er alles aan om jouw idee technisch uitvoerbaar te maken. Om dit idee na te streven bieden wij in ons tech-atelier tal van mogelijkheden en technieken die je nergens anders zal vinden.

Branding

Naast productie, online verkoop en verzending kan je beroep doen op onze branding services. We helpen je vanaf je logo tot de branding video.  

Heb je vragen?
Aarzel dan niet om ons te contacteren!

CONTACTEER ONS