BUSINESS WEAR

Welkom bij Bie to Bie,

Het zusterbedrijf van Bie Riel.

Als antwoord op de vele aanvragen die we krijgen van bedrijven, verenigingen en sportclubs die dienst willen doen op onze knowhow, creativiteit en technieken om textiel te personaliseren met hun logo.
U kan bij ons terecht voor sportkledij, zakelijke kledij, werkkledij, horeca kledij, accessoires zoals handdoeken, reistassen, rugzakken, petten en nog veel meer.


Uit onderzoek blijkt dat uw kleding en dus uw voorkomen voor 93% uw eerste indruk bepaald.

U werkt hard om van uw bedrijf een succesverhaal te maken. Wanneer alles eindelijk draait en op punt staat is er meestal veel energie en geld geïnvesteerd en zijn er soms veel risico's genomen.

Dit harde werk verdient om gezien te worden. De beste manier om uw visie, uitstraling en huisstijl kenbaar te maken is via kledij. Wanneer anderen in aanraking komen met uw bedrijf is het belangrijk dat deze juiste waarden, visie en uitstraling goed gecommuniceerd worden. Het is ook meer dan ooit belangrijk om ons te onderscheiden, zodat wij net iets anders, mooier, creatiever of zakelijker zijn dan onze concurrenten.

Bedrijfsculturen variëren. Daarvoor bieden wij u een persoonlijke aanpak. Vooraleerst vindt er een diepgaand gesprek plaats waar we luisteren naar uw wensen. Daarna werken we enkele voorstellen uit met verschillende mogelijke ontwerpen.

Wanneer u een concept, een verkoper of een bedrijf tegenkomt dat uitstraalt waarvoor ze staan, voelt u snel aan dat het plaatje klopt. Er wordt een groepsgevoel gecreëerd door het dragen van een uniform of een herkenbaar logo.

Diegene die zegt: “Het is wat er aan de binnenkant zit dat telt.” geeft een mooie boodschap mee, maar laten we nu eerlijk zijn, wat er aan de buitenkant zit, kan net zo belangrijk zijn. Zeker wanneer u uitstraalt waarvoor u staat en wat u te bieden heeft.

Wij zorgen ervoor dat u kleding draagt waar uw bedrijf zich goed in voelt en met trots toont waarvoor het staat.

Wij bieden kleding aan voor elke functie en stemmen alles op elkaar af. Verkoop, keuken, technieken, opdienen, iedereen kan op ons rekenen. Zo kan u elke dag blij in de spiegel kijken voor u naar uw werk, sportclub of hobby vertrekt.

Bij Bie To Bie onderscheiden we ons vooral door onze creativiteit in ontwerpen en mogelijkheden. Standaard staat niet in onze woordenboek!


Catalogus

Bekijk hier ons uitgebreid gamma workwear.

Lookbook

Bekijk hier ons lookbook en doe de nodige inspiratie op!

MOGELIJKHEDEN

We willen met onze technieken vooral de creativiteit stimuleren. Zo doen wij er alles aan om jouw idee technisch uitvoerbaar te maken. Om dit idee na te streven bieden wij in ons tech-atelier tal van mogelijkheden en technieken die je nergens anders zal vinden.

Branding

Naast productie, online verkoop en verzending kan je beroep doen op onze branding services. We helpen je vanaf je logo tot de branding video.  

Heb je vragen?
Aarzel dan niet om ons te contacteren!

CONTACTEER ONS